Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie
search
  • Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie
  • Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie
  • Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie
  • Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie
  • Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie
  • Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie
  • Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie
  • Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie
  • Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie
  • Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie

Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie

€ 2.170,00
Inclusief belasting

All-INN montage.  Geen onverwachte kosten achteraf!

- Standaard montage.
- Voorrijdkosten tot 100km of 1 uur.
- Montage van werkschakelaar.
- STEK monteur die de airco of warmtepomp in bedrijf stelt.
- 0-meting rapport.
- Werkrapport.
- Kenplaat.

Link: Standaard montage

Aantal

Deze set bestaat uit: PC18SQ NSK / PC18SQ UL2

Met de Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie kunt u genieten van een verfrissende en comfortabele omgeving, terwijl u tegelijkertijd uw energiekosten verlaagt en het milieu beschermt. Deze geweldige airconditioner is ontworpen met uw gemak en portemonnee in gedachten, en biedt geavanceerde functies en voordelen die uw leven gemakkelijker maken.

Met de eenvoudige bediening met stemassistent kunt u de airconditioner bedienen met slechts uw stem. Of u nu op de bank zit of in de keuken staat, u kunt de temperatuur aanpassen, de ventilatorsnelheid regelen en zelfs de airconditioner in- en uitschakelen met eenvoudige spraakopdrachten. Dit maakt het gebruik van de airconditioner moeiteloos en handig, waardoor u meer tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen.

Met de LG ThinQ wifi-functie kunt u uw airconditioner op afstand bedienen via uw smartphone. Of u nu onderweg bent naar huis of op vakantie bent, u kunt de temperatuur in uw huis aanpassen en ervoor zorgen dat het perfect comfortabel is wanneer u aankomt. Dit bespaart niet alleen energie, maar zorgt er ook voor dat u altijd thuiskomt in een aangename omgeving.

Een van de meest opvallende voordelen van de Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie is de energiebesparing die het biedt. Met een efficiëntere koeling kunt u het energieverbruik verminderen en uw elektriciteitsrekening verlagen. Dit betekent dat u geld bespaart op uw maandelijkse uitgaven en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Het vermogen van 5.0 kW zorgt ervoor dat uw ruimte snel en efficiënt wordt gekoeld, zodat u kunt genieten van een comfortabele omgeving zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge energiekosten.

De Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie is een exclusief product dat niet overal verkrijgbaar is. Vanwege de hoge vraag en beperkte beschikbaarheid is het belangrijk om snel actie te ondernemen om ervoor te zorgen dat u er een kunt bemachtigen. Wacht niet te lang, want deze geweldige airconditioner vliegt de deur uit!

Wacht niet langer en profiteer van de geweldige voordelen van de Airco Split Unit - LG PC18SQ - vermogen 5.0 kW - incl. installatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te informeren naar onze speciale aanbiedingen en om uw installatie te plannen. Wees er snel bij, want deze exclusieve airconditioner is erg populair en de voorraad is beperkt. Wacht niet langer en zorg ervoor dat u deze geweldige airconditioner in uw huis heeft!

 

LG DUALCOOL met luchtreiniger

De nieuwe LG DUALCOOL met luchtreiniger bevat een 2-in-1 zuiveringssysteem (luchtkoeling en luchtfiltratie) dat kleine stofdeeltjes, ziektekiemen en luchtvervuiling zoals PM1.0 kan filteren. De PM 1.0-sensor biedt realtime detectie van ultrafijn stof. Daardoor heeft u altijd gezuiverde en frisse lucht in huis. Deze wandunit is perfect te plaatsen in zowel woon- als slaapkamer. Met behulp van een aantal voorkeurstanden wordt de lucht nooit meer direct op de mensen gericht, maar wordt de gehele ruimte comfortabel van frisse lucht voorzien.

LG airconditioners kunnen uiterst snel koelen en verwarmen. Hierdoor beschikt uw kamer zeer snel over de gewenste temperatuur ongeacht hoe koud of warm het buiten is. Door de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone in de LG Thinq app of met Google Voice. 

 

Schoon en koel
LG-airconditioners zijn verbeterd met een 2-in-1 luchtzuiveringssysteem (luchtkoeling en luchtfiltratie) dat kleine stofdeeltjes, ziektekiemen en luchtvervuiling zoals PM 1.0 kan wegfilteren.
 
4-kleuren Smart Display
De PM 1.0-sensor zorgt voor realtimedetectie van ultrafijn stof en geeft de luchtkwaliteit intuïtief weer met behulp van vier kleuren.
 
DUAL Inverter Compressor™
De DUAL Inverter Compressor™ van LG lost het geluidsprobleem op en handhaaft de gewenste temperatuur, wat resulteert in energiebesparing, een langere levensduur en een stille en efficiënte koeling en verwarming.
 
DUAL Inverter Compressor™
Een compressor met een bredere draaifrequentie bespaart meer energie en heeft een sneller koelbereik.
 
10 jaar garantie
Getest door TUV Rheinland voor een garantie van 10 jaar.
 
TUV Rheinland
TUV Rheinland, test op snelle koeling en energiebesparing (US-W242Kxy0/TS-H2465DA0).
 
Energiebesparing
De Inverter Compressor past de snelheid van een compressor voortdurend aan om de gewenste temperatuurniveaus te behouden. Bovendien bespaart de DUAL Inverter Compressor™ met energiebesparingsfrequenties meer energie dan een conventionele compressor.
 
Sneller koelen
De LG airconditioner begint de lucht snel te koelen met behulp van het hogesnelheidskoelbereik met de DUAL Inverter Compressor™. Hierdoor wordt de lucht verder verspreid en wordt de ruimte sneller gekoeld.
 
Minder energieverbruik
Het slanke en moderne ontwerp van de LG airconditioner zorgt voor een eenvoudige installatie en gemakkelijke reiniging met een EZ-schuiffilter. Bovendien is het grote, verborgen display ideaal om het energieverbruik gemakkelijk te controleren.
 
Rustige werking
LG-airconditioners hebben een bijzonder laag geluidsniveau. Dankzij de unieke schuine ventilator van LG en de DUAL Inverter Compressor™, wordt onnodig geluid geëlimineerd en is een soepele werking gegarandeerd.
 
Gold Fin™
De Gold Fin™ zorgt dat het oppervlak beter bestand is tegen corrosie en verbetert voor beduidend langere tijd de duurzaamheid van de warmtewisselaar.
 
Snelle en eenvoudige installatie
LG-airconditioners zijn ontworpen voor een gemakkelijkere en meer doeltreffende installatie, ongeacht de omgeving en het aantal personen dat is betrokken bij het installatieproces.
 
Verticale 6-stappen lamel
Gebruikers kunnen de richting van de lamellen kiezen uit zes vooraf ingestelde posities om de blaasrichting nauwkeurig in te stellen.
 
Automatisch reinigen
De uitgebreide automatische reinigingsfunctie verhindert de vorming van bacteriën en schimmel op de warmtewisselaar en biedt zo een aangenamere omgeving met meer comfort voor de gebruiker.
 
Comfort Sleep
De comfort-slaapstand zorgt voor een optimaal comfort in de slaapomgeving door met één klik automatisch 3 verschillende functies (indirecte luchtstroom/7-uurs uitschakeltijd/zachte wind- en slaaptijdlogica) in te stellen.
 
Jet Dry
Jet Dry-technologie geeft voorrang aan ontvochtiging in ruimtes met een hoge luchtvochtigheidsgraad om uw kamer droog en fris te houden.

 

Functies:

- Koelen en Verwarmen

- Ontvochtigen

- Ventileren

- Timer

- Slaapstand

 

Kenmerken:

- Hoge energie-efficiëntie (A +++)

- Milieuvriendelijke koelmiddel R32

- Led display binnen-unit

- Hoogwaardige koperen Binnen-kern

- Luchtuitstroom binnen unit automatisch en regelbaar 4-weg

- Zelfdiagnose

- Zelfcontrole

- Auto herstart

- Intelligent ontdooien

 

PC18SQ_all
8 Items

Datasheet

Af standsbediening
Ja
Airco Uitvoering
Enkel split 1x1
BTU
18.000
Garantie
5 jaar
10 jaar
Inhoud
Ruimte <180m³
Koelleiding-Pers
1/4"
Koelleiding-Zuig
3/8"
Merk
LG
Model
Wand
Product soort
Airconditioning
Koudemiddel
R32
Serie
Standard Plus
Toepasbaar
Woonkamer, slaapkamer, kantoor
Vermogen
5.0 kW
Wifi
Inclusief
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.